transport rutier de mărfuri


De peste 6 ani oferim servicii de transport rutier pentru toate nevoile și toate tipurile de mărfuri, indiferent de distanță, dimensiuni sau de greutatea mărfii. Îți stăm la dispoziție pentru a-ți oferii cele mai avantajoase soluții pentru transport intern sau internațional, atât în Europa cât și la nivel mondial, în concordanță cu nevoile tale și tipurile de mărfuri transportate.


Transport express (urgent delivery)

Transportul express de mărfuri reprezintă cea mai rapidă soluție de a transporta orice tip de marfă, la o dată fixă și cu un timp de tranzit redus. Livrarea este de tip door-to-door, și se poate realiza fără limită de volum sau greutate, atât la nivel local cât și internațional, cu flotă proprie de vehicule.

Transportul express, este varianta optimă de livrare directă, punând la dispoziție în permanență,  pe toată perioada livrării, un consultant dedicat, ce poate oferi informații despre transport în timp real, la prețuri competitive.


VEZI ȘI

ALTE SERVICII


DOWNLOAD SECTION

BROȘURĂCONTACTEAZĂ-NE

Telefon: +40 749 114 262
Mail: office@dlline.ro

shutterstock_23064229-1200x821.jpg

TRANSPORT SPECIAL DE MARFĂ

Reprezintă un tip exclusivist de transport, care se realizează cu vehicule echipate cu lift și transpalet, folosit pentru livrări cu acces auto limitat, precum zonele pietonale sau centrale.

Pentru că acest tip de transport permite cerințe speciale, punem la dispoziție o echipa proprie de experți, pregătiți să înfrunte modificări ce pot apărea într-un ultim moment, facilitând o comunicare rapidă și eficientă.

Datorită acestui tip de serviciu, echipa noastră poate aborda cele mai dificile aspecte ale afacerii clienților noștri cu profesionalism, fiind instruiți și motivați să își dezvolte în permanență competențele.
TRANSPORT RUTIER DE MĂRFURI INTERN ȘI INTERNAȚIONAL ÎN REGIM COMPLET ȘI PARȚIAL

Transportul în regim FTL și transportul în regim parțial, sunt o alternativă ideală dacă dorești să transporți marfă cu livrare directă, marfa fiind încărcată la expeditor și descărcată doar la adresa destinatarului, fără alte opriri pentru livrări adiționale pe traseu, ceea ce duce la un timp de tranzit mai rapid.

Acest tip de transport permite o planificare sigură, datorită timpilor de livrare stabiliți individual și timpilor de expediere personalizați.

Three-orange-Scania-trucks-1200x750.jpg

TRANSPORT RUTIER DE MĂRFURI INTERN ȘI INTERNAȚIONAL ÎN REGIM GRUPAJ

Transportul în regim grupaj sau LTL, este o alternativă ideală dacă dorești să transporți marfă care nu ocupă spațiul unui camion întreg, ci necesită o suprafață mai redusă. Costurile acestui tip de transport sunt mai mici, și reprezintă o soluție rentabilă pe termen lung.


Tipurile de bunuri transportate:

  •   Transport mărfuri generale
  •   Transport mobilier comercial de lux
  •   Transport textile, confecții, produse ușoare și de volum;
  •   Transport de produse de siderurgie (tablă groasă, fier beton, țevi etc);
  •   Transport de utilaje agricole;
  •   Transport de mărfuri perisabile cu camioane frigorifice și temperatură controlată;
  •   Transport agabaritic ;
  •   Transport de mărfuri periculoase (ADR);
  •   Transport vrac (cereale etc.);Ne poți contacta chiar acum pentru o cotație de preț pentru serviciile noastre de transport rutier de mărfuri intern și internațional. Îți garantăm că vom găsi cea mai potrivită soluție pentru nevoile tale în mai puțin de 30 de minute de la primirea solicitării.
CONSULTANȚĂ

Suportul necesar pentru a identifica cea mai bună soluție de livrareASISTENȚĂ

Consultanții noștri sunt aici 24/24 h pentru a răspunde solicitărilor taleSOLUȚII

Găsim soluția adaptată nevoilor tale în mai puțin de 30 minute de la primirea solicitării tale
Vrei să afli informații mai rapid?

Contactează-ne


LINK RAPID